Nieuw item
Recherche de CV

Candidat

Vous n'avez pas les autorisations nécessaires pour accéder aux informations personnelles de ce candidat. Pour pouvoir y accéder, nous vous invitons à vous identifier ou à créer un espace. Pour afficher les coordonnées de ce candidat, cliquez  ici
statut
aucun
Popularité
popularity
civilité
Non précisé
intitulé du poste actuel
account manager
années à ce poste
1
dernière maj
4-3-2022 7:53
disponible
non red
motif
N/A
quand ?
N/A
pertinence
N/A
description
Ik ben Dennis Boomstra, verkoper in hart en nieren en een absolute teamspeler. Ik heb meerdere ervaringen in het leidinggeven als het gaat om verkoop targets te halen. Dit heb ik in meerdere branches mogen doen. In de levensbehoefte markt, computer markt en de telefoon & abonnementen markt. Alle keren hebben we bovengemiddelde tot beste resultaten van Nederland gehaald. Het is voor mij een geweldige uitdaging om dit ook te mogen doen voor uw bedrijf. Ik ga al lachend mijn dag door en dit is meestal ook aanstekelijk naar mijn collega's en klanten toe. Daarnaast kan ik een goed luisterend oor verschaffen aan de collega's, indien hier behoefte naar is. Samen kom ik er met mijn collega's altijd uit als er iets aan de hand is. Dit alles door enthousiast te wezen naar de klanten en ook alles eruit te halen wat erin zit. Zelf ben ik gedreven op het vlak van management, sales,administratie en klantencontact. Zo ben ik van alle markten thuis, hierdoor ben ik ook altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en schrijn ik niet weg van kansen om binnen bedrijven door te groeien en mezelf op alle vlakken te bewijzen.
Werken bij Nissan - 2024
Filter vacatures
Panier
Votre panier est vide.
Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
www.nissan-career.com utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Close