Nieuw item
Recherche de CV

Candidat CAU804

Vous n'avez pas les autorisations nécessaires pour accéder aux informations personnelles de ce candidat. Pour pouvoir y accéder, nous vous invitons à vous identifier ou à créer un espace. Pour afficher les coordonnées de ce candidat, cliquez  ici
statut
aucun
Popularité
popularity
civilité
Monsieur
intitulé du poste actuel
Eigenaar
années à ce poste
8
dernière maj
12-5-2024 20:08
disponible
ouigreen
quand ?
immédiatement
pertinence
0.03
description
Deze ondernemende-, initiatiefrijke- en klantgerichte Accountmanager is toe aan een nieuwe uitdaging! Pionieren en het aantrekken van nieuwe klanten is voor mij net zo vanzelfsprekend als het contentieus nakomen van afspraken en het blijven volgen en begeleiden van de huidige relaties. Ondergetekende voelt zich nimmer belemmerd door stress of werktijden in de uitoefening van zijn taak. Als je daarin dan ook nog eens gesteund wordt door een professioneel bedrijf en samen mag werken met een goed en gedreven team, staat niets succes meer in de weg om de groei en het marktaandeel van dit bedrijf verder uit te bouwen. Om het bovenstaande mondeling aan u toe te lichten zie ik graag een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek tegemoet.
Werken bij Nissan - 2024
Filter vacatures
Panier
Votre panier est vide.
Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
www.nissan-career.com utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Close