Mensen van wereldklasse

Bij Nissan streven we ernaar om het meest innovatieve, vertrouwde en milieu-verantwoordelijke autobedrijf van de wereld te worden. Hiertoe rekent Nissan op twee dingen: mensen van wereldklasse en innovatieve voertuigen—voertuigen die de markt voor innovatie en bezieling leiden. Het innovatieve denken dat Nissan- en Infiniti-voertuigen heeft voortgestuwd naar de voorhoede van de automobielindustrie, stuwt ook de ontwikkeling van onze waardevolste hulpbron ... onze mensen.

Het huidige ondernemingsklimaat moedigt een cultuur van levenslang leren aan en als mensen in staat zijn om te presteren, zal Nissan blijven groeien en wereldwijd concurreren. Het huidige succesvolle ondernemen gaat over ervoor zorgen dat deze omgeving van levenslang leren leeft en groeit.

 

Opleiding en Ontwikkeling

 We bieden vele keuzes en mogelijkheden voor voortdurende professionele groei om onze mensen professioneel te ondersteunen, door middel van een veelzijdige reeks ontwikkelingsprogramma's en trainingsmogelijkheden.

We beseffen dat u binnenkomt met bewezen kennis, vaardigheden en ervaring die actief zullen worden gebruikt en uitgebreid, gedurende uw loopbaan bij Nissan.

Nissan biedt vele onderwijs- en ontwikkelingsmogelijkheden voor alle medewerkers (van beginnelingen tot doorgewinterde professionals), in het hele scala van ondersteuning 'op de werkplek' en technische onderwerpen of procesverbetertechnieken tot de nieuwste management- en leiderschapsbenaderingen.
Werken bij Nissan - 2024
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
www.nissan-career.com gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close