Persoonlijke details

Kandidaat
CAUAV7690
Geboortedatum
07-01-1968

Opleidingen

-- -
Eerste automonteur + APk
-- -
MTS AUTOTECHNIEK ROC
-- -
BTE O Elektrotechniek
-- -
Management specialisatie After Sales
-- -

Werkervaring

01-05-2022 - 01-05-2023
VESTIGINGSMANAGER AFTER SALES IVECO SCHOUTEN UTRECHT

Vestigingsmanager Aftersales. Dagelijks een leidinggevende en commerciële instelling. Verantwoordelijk voor alle aftersales werkzaamheden en de dagelijkste aansturing voor het team in Utrecht. Als Als Vestigingsmanager Aftersales ben ik het boegbeeld van de onderneming in de ogen van de klant en de medewerkers. De volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket:  Aansturen, coachen en motiveren van de receptie, het magazijn en de werkplaats;  Zorgen voor een verdere groei van de omzet, de brutowinst en het bedrijfsresultaat;  Actief contacten met bestaande klanten, nieuwe klanten en leveranciers;  Het voeren van een optimale bedrijfsvoering en verbeteren van de marktpositie;  Overleg met de Rayonmanager Aftersales en met andere Vestigingsmanagers Aftersales om van elkaar te kunnen leren; 2  Mede verantwoordelijk voor het opstellen van jaarlijkse taakstellende begroting.

01-05-2011 - 01-12-2020
CONSULENT AUTOMOTIVE BIJ MSX-INTERNATIONAL

Verantwoordelijk voor de review en audits voor het automerk Ford. Controleren en analiseer van werkprocessen en procedures op het gebied van after sales, herstellingen, verslaglegging, garantie en klant contact bij de dealers. Zowel analoog als een digitaal proces. Ik beheer, volg en begeleid de dealer nadat de dealer een actieplan heeft gemaakt en heeft geïmplanteerd. In veel gevallen leidt dit door een in dealer training op locatie waarbij de after sales processen uitvoerig worden doorgenomen met alle deelnemers van het bedrijf. Optimaliseren, controleren en efficiëntie is een belangrijk onderdeel van dit proces. Op deze manier wordt per vestiging maatwerk geleverd op basis van analyse. Geef trainingen en presentaties in opdracht van Ford Acadamy bij de Innovam, en op locatie bij de dealer, Ford Nederland en Ford België op het gebied van garantie, werkprocessen en klant contacten. De laatste periode is online coachen met vele dealers een belangrijk onderdeel.

01-01-2011 - 01-05-2022
TOTAL QUALITY MANAGER TQM BIJ AUTOTAALGLAS NEDERLAND

Het inzichtelijk brengen van kwaliteit op werkniveau bij 54 vestigingen.  Het beschrijven van werkprocessen en toepassen in handboek pagina’s HBP.  Beleid bepalen als het gaat om ADAS veiligheidssystemen, ruitidentificatie en ruitherstel. Kwaliteit meten en het bewaken van de formule van 54 franchise vestigingen en toepassen in de benchmark.  Vestigingen welke achterblijven in kwaliteit inzichtelijk maken, begeleiden en verbeteren. Certificering van kalibratie apparatuur op de 54 vestigingen.  Stichting duurzaam audit begeleiding en opvolgen.  Project 100% papierloos werken.  Focwa plus normering.  Implementeren opleidingsprogramma ATG Academy opbouwen en inrichten.  Herindelen en automatisch inregelen EURO codes binnen Extranet volgens een werk en facturatie proces.

01-04-2009 - 01-05-2011
AFTER SALES MANAGER

Verantwoordelijk voor de gehele After Sales

01-01-2000 - 01-04-2009
KROYMANS WHOLE SALE EN RETAIL

Parts en accecoires. Laatste 2 jaar verantwoordelijk voor de garantie Saab in Vianen. De laatste 2 jaar Kroymans retail als cluster manager after sales voor 7 eigen vestigingen.