Persoonlijke details

Kandidaat
Geboortedatum
14-12-1971

Opleidingen

-- -
-- -

Werkervaring

20-09-2019 - 22-12-2021
Smart Repair Specialist

Verantwoordelijk voor uitvoeren van Spotrepair, Lakschadeherstel, Polijst werkzaamheden aan met name Leaseauto’s van Fleet-management Klanten. Tevens ervaring opgedaan met het spuiten van grotere auto-onderdelen en Car-control / Schade-taxatie werkzaamheden

19-07-2018 - 01-10-2018
Smart Repair Specialist

Verantwoordelijk voor het repareren van diverse schades en spuitwerkzaamheden aan auto’s voor o.a. het inkoopcentrum, verkoop, dealers en klanten van Broekhuis, vestiging Epe. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een volledig uitgeruste meng-spuitcabine waarbij het bepalen van de kleur en het mengen plaatsvindt via de laatste moderne technieken. Tevens verantwoordelijk voor het behalen van een bepaalde omzettarget per week.

01-04-2018 - 01-06-2018
INSTALLATEUR/ TROUBLE SHOOTER

Roskom Promotie in opdracht van Ziggo: TV decoders installeren op basis van een planning bij bedrijven w.o. zorginstellingen. In kaart brengen van problemen, suggesties aandragen ter verbetering van de planning en uitvoering van werkzaamheden, online registratie van geboden oplossingen en verhelpen van klachten. Energiewacht: plaatsen van slimme meters op basis van een planning bij particulieren.

01-05-2005 - 01-08-2017
SPOTREPAIR SPECIALIST

Als zelfstandig ondernemer verantwoordelijk voor het plaatselijk herstel van kleine lak-beschadigingen aan het exterieur en interieur van auto’s. Bijvoorbeeld herstel van krassen, dashboards, deuken, velgen, brandgaatjes etc. Ook wel spotrepair, smartrepair of klein schadeherstel genoemd. Stappenplan reparatie: voeren van een intakegesprek, voorbewerken, reparatieproces, spuitwerk en aflevering. Tevens hield ik mij bezig met en was ik zelf verantwoordelijk voor: inkoop, acquisitie / PR- activiteiten, offertes opstellen, facturering en administratie.

01-01-2002 - 01-01-2004
MERCHANDISER

Verantwoordelijk voor de installatie en presentatie van het Gillette- assortiment: Gillette, Duracell, Oral-B en Braun bij klanten in Nederland. Het doen van store-checks bij klanten d.m.v. een diversiteit van presentatiematerialen en customizing om zo de productpresentaties zo optimaal mogelijk te maken en te behouden. Problemen oplossen n.a.v. klachten van klanten via kantoor of vertegenwoordigers. Het onderhouden van contacten met groothandelsbedrijven, presentatie- check/aanpassingen, orderbegeleiding en productinformatie geven aan klanten en consumenten. Acquisitie doen t.b.v. verkoop verhogende en diefstal beperkende presentaties en ondersteuning aan vertegenwoordigers tijdens serviceronden van diverse winkelketens/ groothandelsbedrijven. Constateren van problemen en het verzorgen van oplossingen m.b.t. marktveranderingen. Beurs op- en afbouw.

01-01-1994 - 01-01-2002
Serivce Merchandiser

Verantwoordelijk voor de plaatsing van (Selfservice) cosmetica units in Nederland en België, uitvoeren van reparaties zowel bij klanten als in magazijn t.b.v. hergebruik units, geven van productinformatie aan klanten, planning, signaleren van problemen t.a.v. units en oplossingen aandragen in overleg met de marketing, onderhouden van contacten tussen klanten, fabrikanten, kantoor en magazijn, op- en afbouw van promotiematerialen inclusief het vervoeren (beurzen).