Persoonlijke details

Kandidaat
Geboortedatum
18-09-1988

Opleidingen

2009 - 2016
Media & Entertainment Management
2004 - 2007
mbo Ondernemer/ Manager Detailhandel niveau 4
2000 - 2004
Handel & Administratie
2007
Management Workshop

Werkervaring

2015
Sales Advisor/ Buitendienst

Werkzaamheden: Het adviseren en verkopen van diverse Hifi goederen, het openen en sluiten van de winkel, diverse administratieve werkzaamheden zoals het inboeken en overboeken van producten, prijsaanpassingen van producten en het inkopen van producten voor de winkel. Het inwerken van nieuwe medewerkers, het begeleiden van stagiaires. Tevens leveringen en grootschalig en kleinschalig installaties bij mensen thuis en bedrijven door heel het land gedaan.

2014 - 2016
Service Manager

Werkzaamheden: Onderhouden van klantencontact. Auto's die door het bedrijf werden gedaan retourneren aan de klant. Showroom werkzaamheden zoals droogpoetsen, auto's verplaatsen en onderhouden.

2014 - 2015
Productieassistent

Werkzaamheden: Voornamelijk het produceren van verschillende commercials op het gebied van Branded Content. Van pre- productie tot op de draaidag zelf. Het boeken van modellen, het regelen van locatie en verschillende props. Assisteren op de set, zoals licht en camera werk. Het regelen van de catering op de desbetreffende draaidagen. Het maken van quitclaims, draaiboek en dergelijke. Het bijstaan en ondersteunen van acteurs op de set. Meedenken met het creatieve proces voor verschillende projecten. Meegewerkt aan grote projecten zoals het Dromen, Sparen, Doen project van ING.

2012
Productieassistent

Werkzaamheden: Verschillende administratieve werkzaamheden. Het exporteren van clips door middel van het programma IBMS en het werken met Avid. Het capturen van clips door middel van het programma Aqua voor verschillende promo's. Verschillende promo's gemaakt in samenwerking met producers. Het aanvragen van verschillende soorten content (audio en video) die werden gebruikt voor de promo's.

2010 - 2012
Kok

Werkzaamheden: Het bereiden van voedsel volgens een bepaalde procedure.

2010 - 2011
Bar, bediening en banqueting medewerker

Werkzaamheden: Werkzaamheden op diverse evenementen en hotels. Voornamelijk bar werkzaamheden. Tevens in de bediening en het opbouwen van zalen en het verwelkomen van gasten.

2007 - 2010
Assistent Manager

Werkzaamheden: Het verkopen van kleding, het begeleiden van stagiaires, het openen en sluiten van de winkel, het inwerken van nieuwe medewerkers, het inboeken van goederen die geleverd zijn en het verrichten van verschillende administratieve werkzaamheden.

2006
Schoonmaker

Werkzaamheden: Het schoonmaken van kantoren volgens een bepaalde procedure. Relevante Stages:

2006
assistent manager

2005
verkoopmedewerker

Aktiesport: 8 weken stage gelopen als verkoopmedewerker.