Persoonlijke details

Kandidaat
Geboortedatum
19-07-1961

Opleidingen

HBO
Studienaam Vakbekwaamheid Autobedrijf
HBO
HBO; Studienaam Algemene ondernemersvaardigheden
Studienaam bedrijfstechniek voor het vervoermiddelenbedrijf
MBO Studienaam Detailhandel
Middelbare school
LTS Autotechniek

Werkervaring

2006
Verkoopleider Vakgebied commercieel

Werkomschrijving Leiding geven aan 3 verkopers en verantwoordelijk voor het algehele commerciële beleid en contactpersoon importeur.

2005 - 2006
Verkoopleider Vakgebied commercieel

merk Ford Werkomschrijving Leiding geven aan 6 verkopers en verantwoordelijk voor het algehele commerciële beleid en ondersteunen 2e vestiging.

09-2002 - 12-2004

van Verantwoordelijk voor het gehele After-Sales apparaat. Met raad en daad aansturen van 5 accountmanager en 2 sales-assistentes Relatiebeheer waaronder het onderhouden van contacten. Het waarborgen van de kwaliteitsnormen en klant tevredenheid Onderhouden van key-accounts en de Benelux accounts.

01-2001 - 09-2004
Commercieel Manager Benelux

Branche werkplaats equipement en diagnose apparatuur Werkomschrijving Verantwoordelijk voor het gehele verkoopapparaat. Met raad en daad aansturen van 6 accountmanager, 2 sales-assistentes en 4 binnendienst verkopers. Relatiebeheer waaronder het onderhouden van contacten en het creëren van vraag bij de diverse import- en fabrikantkanalen in de automotive branche. tevens het genereren van omzet bij key-accounts en de Benelux accounts.

10-1999 - 01-2001
Directeur

Vakgebied commercieel, personeelsbeleid, sales, algeheel management Branche Autobranche Werkomschrijving Algehele leiding bedrijf

08-1992 - 10-1999
Algemeen Manager

alle facetten van het autobedrijf doorlopen tw: werkplaats, schadeafdeling, receptie, verkoopafdeling.

1992

Algehele leiding over het bedrijf, contractant dealerschap, dagelijkse gang van zaken, financiële zaken, personeelsbeleid 16 medewerkers, leiding geven aan team van 4 verkopers, actieve deelname aan het verkoopapparaat, verantwoordelijk voor de fleet sales, het opzetten en uitbouwen van leasing op dealer niveau, verantwoordelijk voor de totale inkoop, externe kontakten met oa. grote fleetowners, importeur, bank, etc..

Sr. Verkoper

Periode (tijdelijke basis i.v.m. uitvallen Functie Verkoop nieuw en gebruikte auto's Vakgebied commercieel Branche Autobranche dealerbedrijf Werkomschrijving Verkopen van nieuwe en gebruikte auto's alsmede, bedienen zakelijke markt inclusief al daarbij behorende werkzaamheden.