Persoonlijke details

Kandidaat
Geboortedatum
21-09-1965

Opleidingen

1988 - 1996
HBO P&A
1982 - 1985
HAVO
1977 - 1982
MAVO
2001
VCA
2011
BHV
2015
MKBGW

Werkervaring

05-2011 - 03-2016
mantelzorger

voor mijn moeder, wat bestond uit het brengen en meegaan naar fysiotherapie, dokter- en ziekenhuisafspraken, bijhouden van de tuin, boodschappen doen, brengen naar andere afspraken en contactpersoon voor behandelingen.

04-2009 - 05-2011
a) Medewerker P&O

Taken: a/b) * verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en opleidingen (opleidingsplan, aanvragen opleidingen en subsidies aanvragen) * contactpersoon huidige Arbodienst * contacten met scholen i.v.m. onze leerlingen, alle administratieve handelingen bij indiensttreding nieuwe medewerkers en tonen veiligheidsdvd's * uitdiensttredingen * maken introductieboek nieuwe medewerkers tezamen met de KAM Coördinator * adviseren en toepassen van (nieuwe) CAO en wetgeving binnen de organisatie * op gesprekken met sollicitanten na, op verzoek aanwezig, verantwoordelijk voor de hele verloop van de werving&selectieprocedure * aanleveren gegevens/ cijfers betreffende personeel en ziekteverzuim * gesprekspartner leidinggevenden betreffende verzuimvraagstukken, werving & selectie, ontslag, CAO & beoordelingsgesprekken * schrijven van beleidsbetreffende rechtspositionele zaken die geïmplementeerd dienen te worden binnen de organisatie * implementeren van een nieuw verzuimbeleid in de organisatie waarbij we gebruik maken van een nieuwe arbodienst en veel zaken zelf gaan uitvoeren, waarbij voor de personeelsfunctionaris de functie van casemanager is weggelegd, die een helicoptervisie heeft over de praktische uitvoeren van het ziekteverzuimbeleid. c) Medewerker Operationele Administratie ( 12/2007 - 09/2008) * Wegen van het uitbesteed werk in het eigen systeem van Shanks * controleren rolcontainerroutes en facturen van zusterbedrijven op correctheid van uitbestedingen en afvalstoffen

08-2000 - 10-2007
Medewerker Bedrijfsbureau

Taken: * Het voeren van de bedrijfsadministratie betreffende de verhuur, * Doorberekening van de inhoud en transporten van de containers (afzet en rolcontainer aan de verschillende klanten. * Controle facturen * Verlof- en overurenregistratie * Melden van hoeveelheden en soorten afval aan de Provincie Zuid Holland * Invullen NIWO-enquetes * Facturen klaar maken voor verzending. * Klachtenregistratie.

05-1999 - 03-2000
Administratief Medewerker

Taken: * Het telefonisch aanmanen van klanten en bijbehorende administratie * Registreren, verwerken en afhandelen van klachten (ISO) * Beheer klachtenadministratie * Voorraadbeheer en het doen van bestellingen * Natrekken gegevens klanten betreffende bedrijfsadres, bedrijfsnaam, etc. * Postbehandeling en correspondentie, agendabeheer, algehele administratie en beheer van de archieven.

09-1994 - 07-1996
Medewerker Personeelszaken

Taken: * Mede-ontwikkelen opleidingsjaarplan * assisteren personeelsconsulent * maken/bijhouden functionerings-en beoordelingsgesprekkenlijst * ziekteverzuimregistratie- en -terugdringing * deelnemen aan de commissie herverdeling en deskundigheidsbevordering personeel i.v.m. reorganisatie en renovatie van het verpleeghuis * beantwoorden/onderzoeken van rechtspositionele/juridische vraagstukken in het Ambtenarenrecht * mede-uitvoeren personeelsadministratie * coördinator stagiairing en arbo-coördinator * deel van de commissie voor het werving & selectieproces (van advertentietekst tot voorselectie tot samenstellen sollicitatie en adviescomissie) en het beheren van de personeelsdossiers.