Persoonlijke details

Kandidaat
Geboortedatum
24-09-1972

Opleidingen

1987 - 1991
LTS Metaal
alarm inbouwen; klasse V
BMW en Mini; motormanagement

Werkervaring

2008
Autotechnicus; Afleveringsmonteur

Verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, reparatie en afleverklaarmaken van personenauto's van de merken BMW en Mini. o Afleverklaarmaken van nieuwe en gebruikte personenauto's. o Uitvoeren van algemeen onderhoud zoals kleine -en grote beurt en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden. o Inbouwen van diverse elektronica waaronder en andere klantenwensen van de afdeling After Sales.

2008

Verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, reparatie en aflever klaarmaken van personenauto's van diverse merken. o Uitvoeren van algemeen onderhoud zoals kleine -en grote beurt en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden van alle automerken. o Inbouwen van diverse elektronicasystemen. o Alle werkzaamheden op oproepbasis.

1999 - 2008

Verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, reparatie en aflever klaarmaken van personenauto's van de merken Volkswagen en Audi. o Inbouwen van diverse elektronica waaronder: alarmsystemen, radio's, televisies, dvd spelers, navigatiesystemen en telefonie. o Uitvoeren van algemeen onderhoud zoals kleine -en grote beurt en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden. o Vervangen van voorruiten en sterreparaties. o Adviseren van klanten m.b.t. op maat gemaakte en persoonlijke elektronicasystemen. o Begeleiden van stagiaires.

1996 - 1999

Verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, reparatie en aflever klaarmaken van personenauto's van de merken Volkswagen en Audi. o Inbouwen van diverse elektronica waaronder: alarmsystemen, radio's, televisies, dvd spelers, navigatiesystemen en telefonie voor Audi. o Uitvoeren van algemeen onderhoud zoals kleine -en grote beurt en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden. o Adviseren van klanten m.b.t. op maat gemaakte -en persoonlijke elektronicasystemen.

1992 - 1996

Verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en reparatie aan personenauto's van de merken Volkswagen en Audi. o Uitvoeren van algemeen onderhoud zoals kleine -en grote beurt en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden aan Audi en Volkswagen personenwagens. o Vervangend magazijnchef tijdens vakanties en op oproepbasis.

1991 - 1992
tonner

Vervullen van de Nederlandse Dienstplicht op de afdeling Verbindingen. o Maken van verbindingen tussen centrale en zendwagens. o Bijrijder 4

1988 - 1992

Verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende algemene onderhoudswerkzaamheden aan personenauto's van de merken Volkswagen en Audi. o Uitvoeren van noodreparaties en banden vervangen. o Kleine beurten o Algemene onderhoudswerkzaamheden.

Autotechnicus

Zaterdag -en vakantiehulp

Afleveringsmonteur

Ton Loogman - Audi en Volkswagen;