Persoonlijke details

Kandidaat
Geboortedatum
17-11-1963

Opleidingen

-- -

Werkervaring

01-11-2018 - heden
Zelfstandig ondernemer (ZZP’er)

Vanuit mijn ervaring als projectleider en beleidsmedewerker help ik bedrijven en organisaties bij het bedenken en uitvoeren van verbeteringen van de interne werk-/organisatieprocessen. Maar ook met het verlenen van administratieve en technische ondersteuning en/of het onderhouden en verbeteren van contacten met klanten en leveranciers.

01-11-2014 - 14-02-2017
Mede eigenaar/instructeur

TOP MountainBiking is gespecialiseerd in het geven van clinics, training en tochtbegeleiding. Voor zowel de beginnende, ervaren of gevorderde mountainbiker. Maar ook voor diegenen die wat extra advies en begeleiding nodig hebben om met meer vertrouwen en plezier te mountainbiken. Tijdens de clinics komen alle facetten van het mountainbiken aan bod, zoals basishouding, remmen, schakelen, balans, bochtentechniek, obstakels en klimmen en dalen. Ook eens heerlijk mountainbiken langs prachtige plekken, over mooie tracks door de hei of in de bossen, de instructeur is uw gids. Met veel passie, kennis en enthousiasme leert u bij ons het echte mountainbiken, meer controle, goede balans, lekker bezig zijn, waarbij plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Heeft u zin in een sportieve uitdaging onder leiding van NTFU gecertificeerde instructeurs, neem dan contact met ons op. Het team van TOP MountainBiking informeert u graag over de mogelijkheden! www.topmtb.nl topmountainbiking@gmail.com

01-01-2008 - 14-02-2020
Jachthondentrainer

Bij de KJV gewest Utrecht, afdeling Eemland, verantwoordelijk voor het jaarlijks vanaf maart tot en met augustus verzorgen van trainingen aan (volwassen) jachthonden en hun voorjagers op B-niveau. Vanaf 2012 geef ik bij de KJV, gewest Utrecht, ook het hele jaar door wekelijks (jacht)training aan pups en jonge honden en hun voorjagers.

01-01-2002 - 14-12-2018
Beleidsmedewerker afdeling Registratie Vergunningen en Toezicht

Verantwoordelijk voor de verlenging van (complexe) aanwijzingen/vergunningen van lokale en regionale publieke media-instellingen. Daarnaast voorstellen doen, zowel intern als extern, met betrekking tot eventueel aanpassen van de regelgeving cq werkwijze.