Persoonlijke details

Kandidaat
Geboortedatum
24-11-1965

Werkervaring

15-10-2016 - 01-07-2017
Hoofd Mensen Beter Maken/MT lid met HRM portefeuille

Trainer communicatieve vaardigheden Taylor _ Wienk BV Bewerken Verwijderen okt 2016 — jul 2017 40 p.w Ik ben als MT-lid strategisch (eind)verantwoordelijk voor de kwaliteit van Blue Stone Academy.De Academy houdt zich bezig met (permanente) training, coaching, talentontwikkeling en (bij)scholing van nieuwe en bestaande commerciële medewerkers van de Blue Stone Sales Force van alle vestigingen van Blue Stone. Daarnaast ben ik strategisch eindverantwoordelijk voor HRM in het algemeen en de Employee Lifecycle in het bijzonder.

01-04-2015 - 31-03-2016
Senior Sales Trainer/Hoofd Bax Music Academy

Ik ben (eind)verantwoordelijk voor de Bax Training Academy. De Academy houdt zich bezig met training,coaching, talentontwikkeling en (bij)scholing van 1e en 2e lijns medewerkers van de klantenservice en productspecialisten van de fysieke winkels van Bax-shop.Ook verantwoordelijk voor de transitie van de klantenservice van waardecreatie naar value center, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening continu op een hoog niveau wordt uitgevoerd en het continu toevoegen van waarde aan het klantcontact wordt nagestreefd.

01-04-2014 - 31-03-2015
Sales Trainer-Coach ad interim

Kwalitatieve en kwantitatieve prestaties op KPI Sales van de teams DO,DM,Social en PNP van de afdeling Outbound van het Business Interaction Center bevorderen door: • Leven in de brouwerij te brengen op het gebied van sales: • Bijdragen aan substantiele verhoging conversie, productiviteit, efficiency en effectiviteit van de afdeling • Continu coachen van teamleiders en medewerkers op sales • Voorbeeld zijn voor teamleiders op het gebied van sales coaching en rol van sales coaching op en naast de werkvloer; • Coachen en inspireren van teamleiders in hoe zij sales coaching kunnen verzorgen en medewerkers continu kunnen laten groeien; • Signaleren van knelpunten en initiëren en concreet uitvoeren van verbetervoorstellen met als doel om de gedragsverandering van teamleiders en medewerkers te consisteren en de salesconversie ook na de interim inzet te laten door ontwikkelen en groeien.

01-11-2013 - 01-02-2014
Sales Trainer coach outbound

Operationeel (eind)verantwoordelijk voor, uitvoering geven aan en adviseren bij het opzetten van een nieuw outbound project voor de eindejaars campagnes van de labels van Achmea Zorg. In deze interim functie ben ik verantwoordelijk voor het leiding geven aan, aansturen, monitoren, plannen en coachen van outbound klantcontact specialisten van KCS en zorg ik ervoor dat de afgesproken resultaten van de genoemde campagnes Interpolis Outbound worden behaald (50fte). Naast het aansturen van mijn team ben ik, in samenwerking met de manager klantteams Outbound, verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van en zelfstandig uitvoering geven aan de campagnes en de outboundafdeling. Training, coaching, Quality Management en sturing op resultaten zijn daarbij belangrijke hulpmiddelen.

01-01-2013 - 31-10-2013
Sales trainer-Coach a.i.

Kwalitatieve en kwantitatieve prestaties van het Value Center bevorderen door: 1. Een stimulerend werkklimaat gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling te creëren voor medewerkers en teamleiders (10 fte); 2. Teamleiders, teamcoaches - en indirect medewerkers- in een Continu Verbeteren model van bewust bekwaam via goed naar geweldig te brengen en te houden (150 fte); 3. Inhoudelijk sparringpartner zijn voor manager operations, manager Learning& Development, manager Quality Management en manager Value Sanoma Media Netherlands; 4. Teamleiders, coördinatoren, senior coaches en adviseurs Value Center te trainen, coachen en adviseren op specifieke rol en KPI's voor KTO, FCR en Value; 5. Standaarden, handboeken, trainingsontwerpen en tools te ontwikkelen en te implementeren zodat ontwikkeling, processen en procedures op uniforme wijze uitgevoerd, gehanteerd, opgevolgd en duurzaam geborgd worden binnen het Value Center na mijn vertrek.

01-07-2012 - 31-12-2012
Sales Trainer-Coach a.i.

Cultuuromslag op Technische Helpdesk Afdeling van Service naar Service Plus faciliteren en borgen i.c. sales ITV. Doelstelling is om het optimale klantgesprek te voeren, excellente dienstverlening te bieden en bijgevolg een significant groter aandeel in omzet te realiseren. Coachen van 18 teammanagers en 300 FTE Customer Service Medewerkers op Service Plus vaardigheden, alsmede gevraagd en ongevraagd adviseren van twee Dienstenmanagers. Dit dient o.a. te gebeuren door middel van sales coaching van teammanager en medewerkers, coach de coach momenten met teammanagers, alsmede aanreiken van praktische 'quick win' tools, tips en trucs aan teammanagers en medewerkers.

01-06-2011 - 31-05-2012
Senior Trainer, Coachch en Adviseur

Philipse Business School ondersteunt organisaties succesvol met trainingen, (erkende) opleidingen, workshops en coaching. We richten ons op medewerkers, middenkader, staf en hoger management. Onze expertise ligt op het gebied van Customer Management: het snijvlak van customer service, sales en marketing. Verantwoordelijkheden Ontwikkelen en verzorgen van door het Ministerie van OC &W erkende opleidingen Klant Contact Medewerker MBO 3, Teamleider MBO 4 en maatwerktrainingen, alsmede opleidingen Customer Management op post-HBO Master opleidingen.

01-01-2007 - 31-05-2011
Senior Trainer, Coach en Hoofd L&H Academy

oordinator Learning & Development BBL en Maatwerk voor alle operationele eenheden van L & H (14 vestigingen); 2. Leiding geven en aansturing van vestigingstrainers; 3. Ontwikkelen incentiveprogramma’s voor Customer Contact Medewerkers; 4. Ontwikkelen coach de coach training voor coaches/senior-adviseurs klantcontact; 5. Ontwikkelen van modulaire opleiding voor lager-, midden- en hoger kader Contact Centers MB0 3 uitstroomrichting CCM en MBO 4 uitstroomrichting Teamleider; 6. Salestraining, producttraining, briefings, functie gerelateerde training voor teamleiders, coaches en medewerkers klantcontact; 7. Zelfstandig ontwikkelen modulaire opleidingen voor medewerker, teamleiders en managers klantcontact; 8. Coaching op sales performance improvement, persoonlijk leiderschap, competenties en teamontwikkeling.

01-01-2001 - 31-12-2006
Senior Trainer, Coach en Talentontwikkelaar

Trainer, Coach en Talentontwikkelaar in eigen werkpraktijk gespecialiseerd in Leiderschapsontwikkeling & Coaching in (top)sport, overheid en bedrijfsleven.