Inschrijven

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Nissan Careers respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van deze website. Dit privacy statement bevat informatie over de doeleinden die Nissan Careers bij de verwerking van gegevens in verband met deze website nastreeft, over het gebruik van cookies en over de wijze waarop u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gebruik van door u verstrekte gegevens: klanten
Met het door Nissan Careersverstrekte inlognaam en wachtwoord hebben klanten van Nissan Careers toegang tot de Persoonlijk Pagina. Dit onderdeel van de website biedt klanten onder andere de mogelijkheid om online contactgegevens in te voeren en te wijzigen, waaronder een contactpersoon. Dat betekent ook dat de klant/kandidaat zelf verantwoordelijk is voor de juistheid van de gegevens. Nissan Careers gebruikt deze contactgegevens in het kader van de uitvoering van de diensten waarop de klant/kandidaat is ingeschreven, zoals het uitwisselen van gegevens waar deze voor bedoeld zijn. Daarnaast kunnen klanten en overige geïnteresseerden zich via de website opgeven voor de Nieuwsbrief van Nissan Careers. Indien u geen prijs meer stelt op het ontvangen van de Nieuwsbrief kunt u zich afmelden door op de hiervoor bestemde link in de nieuwsbrief te klikken. Gegevens die klanten en bezoekers via het contactformulier aan Nissan Careers verstrekken, gebruikt Nissan Careers uitsluitend om de vraag of het verzoek van de klant of de bezoeker te beantwoorden.

Gebruik van door u verstrekte gegevens: kandidaten
Wanneer u een persoonlijk profiel aanmaakt, heeft Nissan Careers enkele gegevens nodig, zoals uw naam en e-mailadres. Wij kunnen deze gegevens gebruiken om u als accounthouder op de hoogte te houden van interessante vacatures en andere informatie die nuttig kan zijn voor het gebruik van de site. We doen dit alleen als u aangeeft dat u hier prijs op stelt.

Reageren op vacatures
Om u in staat te stellen om te reageren op een vacature op onze website, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U bepaalt zelf welke gegevens u met ons wilt delen. Om onze dienstverlening aan u optimaal te kunnen uitvoeren, zijn een aantal gegevens verplicht om door te geven. Wij gebruiken deze gegevens om uw sollicitatie onder de aandacht te brengen van onze opdrachtgevers, zodat u zo snel mogelijk aan een baan wordt geholpen.Vanzelfsprekend is elke opdrachtgever aan wie uw gegevens worden doorgeven, gehouden om ook uw privacy te respecteren.

Gegevens wijzigen
Als accounthouder kunt u op elk gewenst moment besluiten om uw CV aan te passen of uw account-gegevens te wijzigen of ons te vragen deze te wissen.
Ja
Werken bij Nissan - 2022
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
www.nissan-career.com gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close